Ons 19/8 - Sön 23/8

12:00-22:00

Mån 24/8 - Fre 28/8

12:00-20:00

Häng med Kåren!

Från och med onsdagen vecka 34 kan du som ny student besöka Gefle Studentkårs tält, beläget på gräsmattan utanför biblioteket på högskolans innergård. Här kan du träffa representanter från Gefle Studentkår och studentföreningarna, Studentombudet och andra nya studenter inför terminsstarten. 

Du kan till exempel få svar på vanliga frågor som ny student, som nyinflyttad till Gävle, bli medlem i Gefle Studentkår och mer! 

Träffa studentföreningarna mellan 16:00-19:00!

Under tältets första vecka kommer en studentförening finnas representerade i tältet per dag. Det innebär att du som ny student kommer kunna komma förbi och ställa frågor och prata med den studentförening som intresserar dig.

Klicka här för att ta reda på vilken studentförening ditt program är kopplat till!

Datum

19/8
20/8
21/8
22/8
23/8
24/8
25/8

Förening   

       
VOX
PiG
Cult&Co
HiP
PA Gefle
Gefleteknologerna
Gavlecon

Hitta hit!

VIKTIG INFORMATION!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt gällande restriktioner. Detta innebär att max 50 personer får samlas på platsen samtidigt.

 

Om du känner av symptom som kan kopplas till Covid-19 ber vi dig att stanna hemma tills du är helt frisk. För din och andras säkerhet kommer vi att avvisa den som uppvisar någon form av symptom. Vi kommer svara på frågor via mail och vår hemsida om du inte kan besöka oss.

När du vistas på vårt område håller du avstånd och visar respekt för dina medmänniskor.

Vid tältet kommer det att bland annat finnas handsprit för att säkerställa din och andras trygghet.

Vad är Gefle Studentkår?

Gefle Studentkår är som ditt fack under den tid du studerar på högskolan. Vi arbetar aktivt med och mot högskolan för att du ska få en så bra studietid som möjligt. Allt vi arbetar med handlar om att du ska trivas och få en bra utbildning. Det innebär att vi bland annat representerar dig och andra studenter i olika organ på högskolan och samtidigt anordnar event och evenemang. 

Varför har vi Häng med Kåren?

Våra studenter är vår högsta prioritet! Under rådande omständigheter var en traditionell inspark omöjlig att genomföra, men vi tycker att det är viktigt att hitta nya, säkra former för att välkomna dig som ny student till Gävle, Högskolan och till studentlivet.

 

Häng med Kåren är därför ett nytt koncept där vi under en period innan och i början av terminen kommer ha ett informationstält tillgängligt på högskolans innergård. Häng med Kåren riktas främst till dig som är ny student och nyinflyttad i området, så att du har någon att vända dig till inför terminstarten, men även gamla studenter är välkomna. ​

Tältet sponsras av
Tält & Fest, Tack!

Kårexpeditionens öppettider

Måndag & tisdag: 10-13

Onsdag & torsdag: 12-15

Fredag: Stängt

Adress:

Stenhammarsvägen 15

802 67 Gävle

  • Facebook
  • Instagram