MEDLEMSFÖRMÅNER

MEMBERSHIP BENEFITS

När du blir medlem i Gefle Studentkår så får du tillgång till en hel del saker. Samtidigt bidrar du till att Gefle Studentkår kan fortsätta sitt studiepolitiska arbete såväl nationellt som lokalt. Gefle Studentkår jobbar med tre olika verksamheter som du kan läsa mer om nedan. 

STUDIESOCIALT

Vi jobbar för att göra fritiden för våra medlemmar så bra som möjligt. Därför jobbar vi kontinuerligt med fler studentrabatter i Gävle som ska bidra med en guldkant på vardagen. Vi arbetar också aktivt med bostadsfrågan för studenter tillsammans med kommunen och studentbostadsföretagen. Dels för att det ska byggas mer men också för att det ska finnas ett varierat utbud på bostäder för studenter. 

UTBILDNINGSPOLITIK

 

På Högskolan i Gävle har du som student alla möjligheter i världen att påverka din utbildning. Vi jobbar för att studenterna ska vara medvetna om att man kan sitta i utbildningsråd och vara med och påverka sina studier där besluten tas. Gefle Studentkår driver också tillsammans med andra kårer en hel del frågor för att förbättra situationen för studenter när det kommer till sjukförsäkringar, studiebidrag, lärarledda timmar o.s.v.

KLUBBMÄSTERIET

 

Vår Evenemangsansvarig jobbar heltid med att se till att det finns saker att göra under studietiden på Högskolan i Gävle. Som medlem får du tillgång till alla våra Club kåren-kvällar, sittningar o.s.v. Genom ditt medlemskap så har du också tillträde till studentpuben Trossen som ägs av Gefleteknologerna. Om du har en idé på ett evenemang eller något annat kul man skulle kunna hitta på är det bara att kontakta evenemangsansvarig och kom med dina idéer. 

Kårexpeditionens öppettider

Måndag & tisdag: 10-13

Onsdag & torsdag: 12-15

Fredag: Stängt

Adress:

Stenhammarsvägen 15

802 67 Gävle

  • Facebook
  • Instagram