• Ordförande

Insparkens hjältinna a.k.a. Evenemangsansvarig

Här kommer hon, en av dem som kämpat arslet av sig för att göra insparken möjlig. Det är såklart ni vill veta mer om henne!

Vem är du?

Det är den värsta frågan. Jag är en rätt glad ostälskare, jag älskar äventyr, stora som små. Jag tycker inte om när alla dagar är sig lika. Envis men rättvis. Nej jag vet inte, jag är busig (?) Jag är öppen! Man kan fråga mig om det mesta så svarar jag ärligt.


Som skribent tar jag mig här lite friheter, för att göra det lätt för dig som läsare. Det här är Angelica:

Namn: Angelica Bergström Wixén

Din roll i Gefle Studentkår: Tillförordnad evenemangsansvarig

Ålder: (10+2.25+2.25)x2

Pluggat: Hemligt

Annat: Singel (OBS EJ desperat)


Vad brinner du för?

Studentlivet såklart. Jag tycker att det är en viktig del för de som flyttar hit för att studera, det leder till gemenskap och vänskap. Teater är ytterligare en sak jag brinner för, alla borde någon gång pusha sig själva och jag tycker att ett bra sätt att göra det på är att stå på scen. Sen är jag ju en riktig datornörd.


” Nej nu har jag visst svårt att bestämma mig igen” Citat anonym (skoja det var Angelica)


Om du var en fiktiv karaktär, vem skulle du vara då och varför?

Jag vill säga Rick i Rick and Morty, men samtidigt inte. Därför att jag länge i mitt liv tänkt att School’s not for smart people, man lär sig mer av andra människor och av livet.

Jag är halvgalen och gillar mina äventyr, generellt. Jag är nyfiken och gillar att experimentera. Så liksom, Rick är ju sjuk. Men han har ju min humor, så är ju jag lite också. Jag har den där mörka humorn.


Om du var en frukt, vilken skulle du vara då och varför?

Kiwi, eller ananas. För att, ifall jag är en Kiwi, så är jag fluffig på utsidan men grön och god på insidan. Och ananas, för att jag kan anses ha ett rätt hårt yttre men ett mjukt och ”solfint” inre. Det är det första som poppar upp i huvudet.


Om du fick säga något till ditt 10:åriga jag, vad skulle du säga då?

Det finns så mycket saker jag skulle ha velat sagt till den bruden, som vad hon skulle ha investerat i. Det är aldeless för mycket saker, så jag ska försöka hålla det light, don’t go dark, liksom. Jag är rätt stolt över mitt 10:åriga jag, hon hade koll på grejer. GÅ TILL TANDLÄKAREN OFTA DET KOSTAR FORTFARANDE INGENTING. Tandläkarskräcken blir mycket värre när du dessutom får betala för besöken.


Har du någon dold talang? Vilken i sådana fall?

Extremt vig, jag kan sätta fötterna bakom huvudet.


39 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Ordförande är med i radio!

Igår blev ordförande Petra intervjuad i P4! Det är alltid superkul när vi på Kåren får komma iväg och prata om vår verksamhet, då det är en verksamhet som kan vara ganska klurig att förstå sig på. Fle

© 2017 Gefle Studentkår. 

Stenhammarsvägen 15
802 67 Gävle