STIPENDIER

Gefle Studentkår informeras ofta om diverse stipendier som studenter kan söka. På denna sida samlar vi alla stipendier vi informerats om. 

OBS: Gefle Studentkår ansvarar inte för något av dessa stipendier och kan således inte heller svara på frågor gällande dem. Vid frågor hänvisar vi till respektive företag som erbjuder respektive stipendium. 

SPAR-STIPENDIUM

Varje stipendium omfattar 12 månaders finansiering till ett belopp av 300 € per månad. Med Spar-Stipendium (https://www.rabattkalas.se/rabattstipendium), finansierar vi studenter som bevisar att en utbildning kan framgångsrikt genomföras utan mycket pengar.

 

Detta stipendieprogram är en del av vårt initiativ för att skapa stipendieprogram för dem utan en exceptionell bakgrund. Vid sidan av de stipendier som utdelas tillsammans med våra partners, har vi även ytterligare 12.000 stipendier på vår stipendieportal www.european-funding-guide.eu.

För mer information klicka här!

DRIFTIGSTIPENDIET

Är du en go-getter som har idéer om intressanta projekt, men saknar finansiella möjligheter? Ansök om Driftigstipendiet genom att skapa en kort video eller skriva en kort text om dina idéer. 126 000 kr kommer delas ut till de vinnande idéerna.

 

För alla studenter som inte lockas av Driftigstipendiet finns det fler än 12 300 andra stipendier.

För mer information klicka här!

SAMBLA

Vi på Sambla vill uppmana och motivera studenter att genomföra en utbytestermin. Därför ger vi dig som precis har, eller inom snar framtid ska, studera utomlands möjligheten att ansöka om ett Samblas Studera Utomlands Stipendium. 

 

Vid beviljande ger stipendiet 10 000:- till en svensk student utifrån motivering. Stipendieprogrammet ligger löpande, med ansökningsperioder 1:a Januari - 1:a Juni samt 1:a Juli till 1:a Januari. Stipendiet är löpande tills vidare.

 

Välkommen att ansöka på Samblas hemsida!

För mer information klicka här!

Kårexpeditionens öppettider

Måndag & tisdag: 10-13

Onsdag & torsdag: 12-15

Fredag: Stängt

Adress:

Stenhammarsvägen 15

802 67 Gävle

  • Facebook
  • Instagram